Петчленна комисия с председател зам.-кметът Светла Томова   разглежда и оцени

...
Петчленна комисия с председател зам.-кметът Светла Томова   разглежда и оцени
Коментари Харесай

Ремонтират 4 улици във Велинград за 500 000 лева

Петчленна комисия с ръководител зам.-кметът Светла Томова   преглежда и оцени подадените предложения за оповестената от община Велинград социална поръчка за избор на компания осъществяване на строително-монтажните работи на обект " Реконструкция и ремонт на улици в гр. Велинград ". На формалното отваряне на офертите, направено в наличието на медии, участваха представители единствено две компании от общо шест подали своите оферти.

        В публичната поръчка за възстановяване на технико-експлоатационните качества на улиците и безвредното прекосяване на коли се постанова реорганизация и ремонт на ул. " Осми март ", ул. Трети март " в сектора от пресечката с ул. " Милош Папарков " до ул. " Николай Островски " с дължина 200 м, ул. " Милош Папарков ", ул. " Буков дол ". Асфалтовата настилка е мощно изровена, формирани са огромни дупки, основата на пътя тук-там също се е изровила. На ул. " Осми март " има паваж, който също е мощно злепоставен. Предвижда се унищожаване на остаряла, изровена настилка и полагане на нова асфалтобетонова настилка, промяна на ревизионни и дъждоприемни шахти. При ремонтните работи ще се следват габаритите на съществуващите улици и тротоари. На ул. " Осми март " ще се почистят и препоставят старите бордюри и създадат нови тротоари от вибропресовани бетонови плочи.

        Средствата, които ще бъдат разходвани, са в размер на 513 845, 70 лв.. Парите са отпуснати по гледище на кмета на общината доктор Костадин Коев от държавното управление с Постановление на Министерски съвет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР